SAP Business One starter package - Översikt

SAP Business One startpaket – Översikt över lösningar

SAP ®-programvaror är ofta förknippat med att hjälpa stora företag att förenkla och effektivisera sina affärsprocesser för att bli bättre, smidigare och smartare. Men med SAP Business One som plattform får också företag av blandade storlekar tillgång till effektiva programvaror. Faktum är att över 77% av SAP: s kunder är små till medelstora företag som ditt.

SAP Business One – Starter Package, ett affärssystem framtaget av SAP speciellt för de mindre företagen. En prisvärd, lättanvänderlig lösning som idag används av mer än 28000 kunder för att hantera avgörande affärsprocesser inom ekonomi, försäljning, inköp, distribution och Customer Relationship ( CRM ) – allt integrerat i ett och samma system. Med SAP Business One kan du direkt få tillgång till affärskritisk data som ger en komplett och realtidsbaserad vy av ditt företag – vilket gör att du kan ge snabbare svar till dina kunder och få din verksamhet att växa mer lönsamt.

Programvaran passar företag som behöver utökad funktionalitet utöver ett vanligt bokföringsprogram, men då det fullständiga SAP Business One är alldeles för kraftfull. SAP Business One starter package levererar funktionalitet som hjälper dig att hantera:

SAP Business One starter package är idealisk för företag med upp till fem användare och som vill uppnå större effektivitet, överskådlighet och kontroll, utan att oroa sig för att behöva byta program när företaget utvecklas.

Du vill växa med tiden? Inga problem.

Du kan uppgradera till den fullständiga versionen av SAP Business One när som helst utan att behöva investera i helt ny programvara.

Om du vill veta mer om SAP Business One starter package, titta på den här inledande demon eller ladda ner SAP Business One informationsbroschyr. SAP Business One starter package broschyr.